Svetsko prvenstvo u Brazilu počelo je 12. juna 2014. godine, a sve do ovog termina organizatori su se maksimalno potrudili da svakoj reprezentaciji obezbede najbolje moguće uslove što su moramo priznati i te kako uspeli. Ukoliko ste se pitali u kakvom će luksuzu Kristijano Ronaldo provesti narednih mesec dana sa svojim saigračima, donosimo vam odmah odgovor na tom pitanje.

Smešten u blizini San Paola, hotel Rojal Palm Plaza je pravi raj za oči i dušu. Svojim gostima nudi bogatu ponudu raznih aktivnosti kako za odrasle tako i za najmlađe, tako da ne sumnjamo da će ovo biti prava relaksacija za fudbalere.

Restorani, spektakularni bazen na otvorenom i ništa manje luksuzan zatvoren bazen, sobe koje su do perfekcije sređene, teretana, salon lepote i bogati program za najmlađe je samo delić onoga što ovaj hotel pruža. Na krovu hotela obezbeđeno je i mesto za helikoptersko sletanje, ukoliko neko od gostiju ima želju da svojom privatnom letelicom dođe do ovog mesta za odmor.

Iz Rojal hotela poručuju da koji god da je razlog vaše posete, oni će učiniti da taj boravak bude nezaboravan. Ne sumnjamo da je tako, zato predlažemo da odmah zavirite i pogledate slike u našoj galeriji

LepaiSrecna Vrhunski komfor, mesto za maksimalan odmor, relaksaciju, ali i heliodrom spreman da primi putnike koji hitno moraju na određenu destinaciju . Sve ovo nudi hotel sa pet zvezdica u kome se odmara i priprema reprezentacija Portugalije…