Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Inspiracija

VIKENDICA IZ BAJKE: rustika i tradicionalni detalji za ljubitelje prirodnog enterijera

Autor Spomenka Maric
Autor Spomenka Maric

Kada gradska gužva i buka dosade, vikendica u planini sa enterijerom kao iz bajke deluje kao melem za dušu. Uz dobre ideje i malo truda priuštite sebi to zadovoljstvo, a mi vam nudimo efikasna rešenja…

Izvor: Foto: Facebook / Decoist, Homedit

Dovoljno je samo da pogledate sliku prirode koja okružuje drvenu kuću u istočnom delu Rumunije i da poželite da se istog trenutka nekim čudom nađete tamo.

Ne samo da je fasada urađena od drveta, već je i enterijer u istom stilu! Drvene grede, nameštaj i sitni detalji pokazuju da se pažljivo vodilo računa da se ne odstupa od rustike, ali sa elementima tradicionalnog okruženja.

Braon boja sa nijansama crvene i žute dominira prostorom, dok detalji poput fenjera, slika i drvenih ramova za slike daju toplinu i pravo okruženje za opuštanje.

Posebnu pažnju privlači kamin u centralnom delu kuće koji ne samo da nas vraća u neka prošla vremena, već i limeno posuđe na kaminu govori da su se tvorci ove vikendce pažljivo trudili da sve detalje pronađu i uklope gde im je mesto.

Ništa manje pažnje nije posvećeno dvorištu. Od cveća, bunara, do neobičnih saksija za cveće na terasi, sve je pažljivo birano i ukombinovano.

Pogledajte u galeriji slike ove živopisne vikendice, kao i detalje koje krase dvorište i okruženje...

Spomenka Marić

Izvor: Lisa/Moj stan

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...

Popularno

Najnovije