Kako biste na pametan način iskoristili vas dom skromnih razmera i u njega spakovali što više stvari, a da pritom izgleda uredno, pobrinuo se  Til Koneker.

Naime, on je napravio skicu komada nameštaja koji ujedno može biti garderober, polica za TV, ostavu i krevet.

Njegova zamisao jeste drvena kocka na koju je, sa gornje strane smešten krevet do kog se dolazi merdevinama, dok prednja strana kocke ima više funkcija.

Ona je podeljena na veću policu za TV oko koje su pregrađene manje police gde možete smestiti knjige, diskove ili neku drugu svoju kolekciji, a desnu stranu ormana zauzima garderober i polica za obuću.

Mada, ni to nije sve... Ovaj magičan komad nameštaja ima još jednu izvanrednu funkciju. Bočna strana kutije, na kojoj se nalaze merdevine, može da se otvori i služi kao prostrana ostava.

Ova, više nego praktična stvar, vašem domu daće posebnu draž i na najbolji način iskoristiti njegov prostor. 

U našoj galeriji pogledajte kako je to autor zamislio, a vi možete praviti izmene kakve najbolje odgovaraju vašoj prostoriji. Ostale trikove koji vam mogu pomoći da mali stan deluje prostranije, pogledajte ovde. Predloge za zanimljive dečije krevete, pogledajte ovde.

Radmila Jeremić

LepaiSrecna Jedno od iznenađujućih pravila je da u malim prostorima odlično funkcioniše jedan veći komad nameštaja! Ova maštovita "kocka za stanovanje" idealna je za garsonjere i jednosobne stanove uređene u kreativnom stilu.