Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Modularni nameštaj

Želja da se objedini funkcionalnost i dobar dizajn dovela je do pojave modularnog, višenamenskog nameštaja. Ova vrsta nameštaja postaje sve popularnija, jer proizvođači nude savršenu kombinaciju praktičnog i inovativnog.

  Izvor: Foto: Promo / Milanski sajam 2012.

Prateći istraživanja i zahteve kupaca koji se pažljivo i sve više opredeljuju za kvalitetan, funkcionalan komad nameštaja, danas se u ponudi skoro svakog renomiranog proizvođača nameštaja nalazi kolekcija modularnog nameštaja.

Ukoliko se do sada niste sreli sa ovom terminologijom, verujemo da ste ipak imali prilike da vidite neki komad ove vrste nameštaja - možda ga čak i posedujete, ali niste upotrebljavali naziv "modularni nameštaj".

Modularni nameštaj čini uglavnom nekoliko elemenata u okviru već postojeće forme - sofe, stola, ormara i sličnog koji se mogu međusobno uklapati, kombinovati j ređati, a oblik i funkcija im se mogu menjati. Tako se po potrebi krevet može sklopiti i pretvoriti u radni sto, hoklica postaje poslužavnik, polica može biti tabure ili postati ram za sliku - sve su to neke od opcija koje vam ova vrsta nameštaja nudi. 

Funkcionalnu crtu modularnog nameštaja uglavnom prati  i odličan dizajn tako da lako i brzo možete da montirate i povežete sve. Na ovoj osobini se posebno insistira jer vam upravo to daje priliku da u bilo kom momentu promenite funkciju svog komada. Iako ovakva vrsta nameštaja odgovara sjajno manjim prostorima pošto štedi prostor, modularni nameštaj se koristi jednako često u kuhinji, kancelarijama, radnim sobama i bilo kom drugom prostoru u kući.

Ana DodigOvo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije