Gledanje u Mesec je relaksirajuće, te je upravo zato osmišljeno nešto što će ga imitirati – lampa koja svojim oblikom i reljefom podseća na pun Mesec. Pogledajte OVDE kako ustvari izgleda!

Ova tzv. Mesec lampa svojim izgledom i bojom podseća na Mesec, pa samim tim pozitivno deluje na ublažavanje stresa i podstiče na pozitvna razmišljanja. Daje suptilnu svetlost i ukrašava prostor u kom se nalazi, te je tako savršena za dnevnu sobu kada vam je uveče potrebno minimalno svetla. Odličan je izbor i za spavaću sobu, naročito kada želite da napravite romantičnu atmosferu. Praktična za dečiju sobu, naročito ako imate bebu, kada sve vreme želite da imate svetlo, ali ono koje neće jako sijati i ometati bebu da spava.

Mesec lampa može da sija u više različitih boja, a boje se menjaju tako što jednostavno lagano lupnete prstom po lampi. Nakon što se sve boje izmenjaju, poslednja faza pre nego što je ugasite lupkanjem je faza u kojoj ona sama prelazi sa jedne boje na drugu i tako u krug. Pa, kako ko voli!

***Sada se ova fantastična lampa može po AKCIJSKOJ ceni poručiti OVDEili na broj 011/6 888 999.***

DOVEDITE MESEC U SVOJU SOBU: Superzanimljiva LAMPA koja opušta i umiruje!
Promo 

Mesec-lampa radi na USB kabl, prečnik joj je 15 cm, a uz nju se dobija drveno postolje koje se uklapa sa izgledom lampe.

***Požurite i poručite odmah sebi ili za poklon OVDEili na broj 011/6 888 999.***

Tekst: PROMO