Sastojci:

Za testo:

  • 3 jaja
  • 100 gr šećera
  • 40 gr kokosovog brašna
  • 40 gr oraha
  • 150 ml ulja
  • pola kesice praška za pecivo

Za sirup: 

  • 150 gr šećera
  • 400 ml vode
  • 1 vanil-šećer

Krema:

  • 800 ml mleka
  • 130 gr šećera
  • 2 pudinga od vanile
  • 100 gr margarina

Šlag za dekoraciju

Priprema: Penasto umutiti jaja i šećer, dodati ostle sastojke i peći u podmazanom i brašnom posutom plehu na 180 C dok ne vidite da se ivica testa odvaja od pleha. Za to vreme, skuvati sirup da proključa i otopi se šećer pa preliti pečeno testo i ostaviti da se ohladi.

Za kremu karamelizovati šećer na tihoj vatri pa kad se otopi preliti sa 300 ml mleka i na laganoj vatri otopiti karamel. Puding razmutiti u malo mleka pa sve zakuvati u preostalo mleko. Dok je krema mlaka, dodati 100 gr margarina, mešati da se otopi i premazati preko testa. Kad se ohladi, ukrasiti šlagom i drugom dekoracijom po želji.