Sastojci:
- 1 kg teletine
- 2 glavice crnog luka
- 2 čena belog luka
- 3 kašike putera
- so, biber
- 2 kašike brašna
- 600 ml telećeg bujona
- 200 g pavlake
- 2 kašike kapara u slanom rastvoru (iz tegle)
Priprema: Iseckajte meso, crni i beli luk. Zagrejte puter, pa propržite meso, dodajte luk. Posolite i pobiberite. Pospite meso brašnom, promešajte pa sipajte bujon i ostavite da se kuva 75 minuta povremeno mešajući. Dosipajte vodu ako je potrebno. 150 g pavlake posolite i pobiberite, pa je umešajte u gulaš. servirajte sa ostatkom pPikandntiavlake i pospite kaparima.
Vreme pripreme: 105 minuta
Recepte piše: Marija Jakob
Još uvek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš diskusiju.