Sastojci:
- 1 kg teletine
- 2 glavice crnog luka
- 2 čena belog luka
- 3 kašike putera
- so, biber
- 2 kašike brašna
- 600 ml telećeg bujona
- 200 g pavlake
- 2 kašike kapara u slanom rastvoru (iz tegle)
Priprema: Iseckajte meso, crni i beli luk. Zagrejte puter, pa propržite meso, dodajte luk. Posolite i pobiberite. Pospite meso brašnom, promešajte pa sipajte bujon i ostavite da se kuva 75 minuta povremeno mešajući. Dosipajte vodu ako je potrebno. 150 g pavlake posolite i pobiberite, pa je umešajte u gulaš. servirajte sa ostatkom pPikandntiavlake i pospite kaparima.
Vreme pripreme: 105 minuta
Recepte piše: Marija Jakob
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka