Sastojci:
- 6 krupnih zrelih bresaka
- 100 gr žutog šećera
- 1 kašika limunovog soka
- malo soli
Priprema:
Oljuštite breskve i isecite ih na kriške. Stavite ih u zamrzivač i ostavite koliko je potrebno da postanu tvrde pod pritiskom kašike.
Rastvorite šećer u 100 ml vode pa polako mutite sa zamrznutim breskvama, dodajući limunov sok i so. Mutite dok masa ne postane kremasta i glatka. Servirajte odmah.
Izvor: Sensa
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka