Sastojci:
- ½ kg govedine
- 8 kašika ulja
- 4 zelene paprike
- 100 g paradajza
- 350 g krompira
Priprema: Isecite meso na kocke, pa ga propržite i dinstajte dok ne omekša. Dodajte 7 dl vode, isecite papriku, kromir i paradajz na kockice i dodajte u gulaš. Dinstajte još dvadesetak minuta. Začinite po želji.
Vreme pripreme: 90 minuta.
Recepte piše: Marija Jakob
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka