Sastojci:
- 500 g testenine po izboru
- 500 g teletine
- 300 g šampinjona
- 2 dl kisele pavlake
- 2 dl pavlake za kuvanje
- 6-7 čenova belog luka
- so
- bosiljak
- ulje
Priprema: Iseckajte teletinu na kockice ili trake i stavite da se prodinsta na ulju, zatim dodajte očišćene i isečene šampinjone, so, izrendan beli luk i bosiljak i dinstajte.
Na kraju dodajte pavlaku za kuvanje i još malo kuvajte. Kad jelo sklonite s vatre, dodajte i kiselu pavlaku. Skuvajte testeninu i poslužite je uz sos. Po želji, možete prodinstati i paradajz i dodati ga sosu.
Recepte piše: Milja Lukić
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka