Sastojci:

  • 1 šoljica integralnog brašna
  • 1 šoljica glatkog brašna 
  • 2 kašicice praška za pecivo 
  • prstohvat soli 
  • 5-6 kašika smeđeg šecera
  • 5 kašika kakao praha
  • 5 kašika kokosa
  • 3 dl mleka (najbolje biljnog) 
  • 1 kašika limunovog soka
  • 5 kašika hladno ceđenog ulja

Priprema:

Rernu zagrejte na 180 stepeni. Manji kalup obložite papirom za pečenje. U činiji pomešajte obe vrste brašna, prašak za pecivo i so, a zatim umešajte šečer, kakao (prosejte ga da ne ostanu grudvice) i kokos.

Posebno razmutite mleko, limunov sok i ulje pa ulijte u smesu. Kratko promešajte i sipajte u kalup. Pecite pola sata, pa izvadite iz rerne i ostavite da se ohladi. Kolač pospite kokosom.

Izvor: Lisa lepa & srećna