Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li je vaš partner alfa mužjak

Muškarci, samopouzdanje je jedna od osnovnih osobina svakog alfa mužjaka, bez koje ćete teško moći da uspešno koračate kroz život!

  Izvor: Foto: Profimedia

Samopouzdanje: ovo je jedna od osnovnih osobina svakog alfa mužjaka, bez koje ćete teško moći da uspešno koračate kroz život.

Poštenje: biti baraba ne znači biti alfa mužjak - već upravo suprotno! To je osoba koja poštuje moralni kodeks i koja se ne plaši da kaže svoje mišljenje.

Izgled: trudite se da se uvek pojavite čisti, ispeglani i uredni. Nije potrebno da po svaku cenu pratite najnoviju modu i nosite isključivo brendiranu garderobu.

Samo-odobrenje: alfa muškarac ne traži odobrenje od drugih osoba. On prihvata sebe, svoje potrebe i želje i ne brine šta će drugi reći.

Duhovitost: ne shvatajte sebe suviše ozbiljno i zabavljate se. Čak i ako nemate izražen smisao za humor, dovoljno je da budete pozitivni, jer će to doprineti rešavanju mnogih problema. Žaljenje i kukanje vam neće pomoći.

Rizik: morate da budete spremni da nekada i rizikujete u životu.

Lojalnost: alfa muškarac je zaštitnik, pošten i lojalan. Porodici, devojci, prijateljima. Jednostavno, neko na koga mogu da se oslone.

Snaga: ne, nisu u pitanju mišići. Pokažite spremnost da se suočite sa svakom teškoćom u životu. Pokazivanje snage nije samo dizanje 100 kg iz benča. Ne dozvolite da vas male stvari uznemiravaju i da se stresirate zbog svakog problema, već ih rešite.

Marljivost: nikada ne upadajte u letargiju, već vodite interesantan život. Uživajte u poslu ili u hobijima, budite uvek "rasprodati", pa će žene osećati kao da moraju da se bore za vašu pažnju.

VIŠE: Psiho test: o kakvom muškarcu potajno sanjate

Izvor: Novosti

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Hot

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije