Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

6 znakova da će vaš brak trajati

Ljubav je previše dragocena da biste sebe mučili pitanjima. Utvrdite da li imate razloga da strahujete za svoju vezu, ili ste toliko bliski da možete odahnuti i uživati u svakom trenutku sa voljenom osobom.

  Izvor: Foto: Shutterstock

Uspešan brak je jedan od najvećih izazova sa kojim ćete se ikada suočiti, i sasvim je normalna zabrinutost po ovom pitanju.

Ali, ukoliko vaša veza uključuje bilo koji od ovih 6 znakova, možete odahnuti, jer izabrali ste pravu osobu za sebe.

1. Vi ste pre svega prijatelji. Dobri parovi posmatraju svog partnera kao svog najboljeg prijatelja, a tu vezu jačaju upravo interne šale i anegdote koje međusobno delite, makar to bile svakodnevne sitnice. Čak iako tokom godina romantika u vašoj vezi bledi, vaš partner je i dalje osoba koju prvu pozovete onda kada želite da ispričate neki trač ili da podelite zanimljiva zapažanja.

2. Ne insistirate na striktnoj podeli poslova. Najbitnije je da svaki od partnera doprinosi u obavljanju kućnih poslova, ali to ne znači da morate brojati ko je više prao sudove te nedelje. Iznenađujuće je da ne morate deliti sve po pola da biste bili dobar par, jer praćenje rezultata svakoga može učiniti ozlojeđenim. Vas dvoje pripadate istom timu, i uvek možete porazgovarati ako je neko od vas dvoje previše zatrpan poslom.

Na sledećoj strani pročitajte kako se svađaju bračni drugovi čiji će brak svakako potrajati.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije