Posle novogodišnjeg poklon koncerta u Beogradu,  finalisti popularnog pevačkog šou programa posetiće svoje fanove i u Banja Luci! Finalisti prvog regionalnog “X faktora” nastupiće prvi put zajedno u ovom gradu - u prelepoj prazničnoj atmosferi šoping mola Merkator u petak, 3. januara 2014. godine sa početkom u 17 časova.

"Zbog velikog interesovanja odlučili smo i da ljubiteljima "X faktora" u regionu pružimo nezaboravne trenutke. Naši kandidati nedeljama unazad vredno vežbaju sa svojim metorima: Kikijem, Željkom, Kristinom i Eminom, a ovaj koncert predstavlja i mali uvod u sve ono što nas čeka od 7. januara kada počinje prikazivanje emisija uživo!" - kaže Milena Popović, PR menadžer "X faktora".

Finalisti će u Banja Luci uživo pevati popularne domaće i strane hitove, a domaćin novogodišnjeg poklon koncerta biće šarmantna voditeljka Una Senić.

“X faktor” koncert ulepšaće i velika novogodišnja jelka ispred koje posetioce očekuju razna iznenađenja i pokloni sponzora serijala, kao i promocija specijalnog X Phone smartfona odličnih karakteristika! Izaberite model po svojoj želji i iskoristite priliku da na poklon dobijete kartu za spektakularno finale prvog regionalnog “X faktora”.