Supermodel Sindi Kraford još je jedna u nizu lepotica iz 90-ih koje se u velikom stilu vraćaju na scenu. Pojavljivanjem na naslovnici meksičkog izdanja magazina "Mari Kler", slavna lepotica podsetila nas je da uprkos godinama izgleda bolje nego ikada.

Fotografija koja se našla na naslovnici ovog prestižnog magazina posvećena je Meksiku, a Sindi oponaša veliku meksičku glumicu Mariju Feliks. Marija je bila poznata po šeširu, cigareti i nizovima krupnog nakita. Cindy je maestralno odradila snimanje, a smrtno ozbiljan seksi izraz lica je tako dobar da će bilo ko uspeti da je nadmaši.

– Sindi je ikona: uvek profesionalna i tako graciozna. Na svakom snimanju ponaša se kao da joj je prvo, uskače u ulogu koju god fotograf zahteva. Volim da radim sa njom – zaključuje fotograf Džon Ruso i dodaje da se slavna Sindi nije mnogo promenila u proteklih dvadeset godina.

Osim njegovih, nisu izostali ni pozitivni komentari tima magazina "Mari Kler", koji je pohvalio saradnju sa slavnom manekenkom opisavši je vrlo pristupačnom i normalnom.

Sindi je u intervjuu za ovaj magazin izjavila da joj je jako drago što je imala priliku da se nađe u ulozi strastvene i jake žene kao što je bila glumica iz zlatnog doba meksičkog filma, Marija Feliks, koja se proslavila četrdesetih godina. Pogledajte i celu naslovnu stranu u našoj galeriji.

LepaiSrecna Slavni supermodel Sindi Kraford osvanula je na naslovnici meksičkog izdanja magazina "Mari Kler" (Marie Claire), gde je još jednom pokazala da i dalje očarava istim šarmom i lepotom koji su je proslavili krajem osamdesetih godina.