Na premijeri filma "Svetski rat Z" (World Wor Z) koja se održala 4. juna 2013. godine glavna zvezda crvenog tepiha bila je glumica Anđelina Džoli. Ona je na premijeru došla u pratnji svog partnera Breda Pita koji glumi jednu od glavnih uloga u ovom filmu.

Iako je nedavno javno priznala da je imala tešku operaciju, to se na Anđelini nije moglo primetiti. Bela peplum haljina "šanel" dužine brenda Ralf Ruso (Ralph & Russo) rađena po njenoj meri privukla je najviše pažnje. Iako se čini da je glavni detalj haljine sjajni zlatni kaiš koji ističe njen struk, najinteresantniji modni element nalazi se sa zadnje strane haljine. Sitni dugmići koji prate liniju tela od leđa do kolena savršeno ističu Anđelininu figuru. 

Uz ovakvu haljinu svakako ne ide mnogo detalja pa se i Anđelina odlučila za jednostavne bele salonke i diskretan nakit. Ona je pored vereničkog prstena na imala bledo roze narukvicu i male bele minđuše koje su se nazirale ispod njene puštene, blago talasaste kose. 

Pogledajte u galeriji zbog čega je Anđelina bila glavna zvezda crvenog tepiha u Berlinu.

Minja Simić

LepaiSrecna Svima je zastao dah kada su na crvenom tepihu u Berlinu ugledali Anđelinu u beloj haljini koja savršeno ističe figuru. Pogledajte zašto je Bredova partnerka bila glavna zvezda na premijeri njegovog filma "Svetski rat Z".