Prvim pojavljivanjem u javnosti posle dvostruke mastektomije, Anđelina Džoli privukla je ogromnu pažnju medija na premijeri filma svog supruga Breda Pita. Dvoje glumaca pojavili su se na Lester skveru u Londonu 2. juna 2013. godine zagrljeni i nasmejani, u vrlo svedenom stajlingu - oboje u crnom - i opušteno odgovarali na pitanja novinara.

"Vrlo sam dirnuta pažnjom javnosti zbog operacije kojoj sam se podvrgla", rekla je Anđelina "a još više mi znači što se toliko proširila diskusija o ženskom zdravlju pošto sam izgubila majku upravo zbog karcinoma."

Bred Pit je i ovog puta odao puno priznanje hrabrosti svoje partnerke. "To što nije dozvolila da je takva stvar uplaši i što je bila spremna da sve pretrpi zbog nas, zbog porodice, budi u meni duboka osećanja. Takođe nam je važno što znamo da testovi kojima se Anđelina podvrgla nisu dostupni svima, a trebalo bi da budu. Sad to znaju svi."

Na londonskoj premijeri je, inače, prikazan film "Svetski rat Z", u kojem Bred glumi službenika UN koji spasava svet od apokalipse, a na repertoaru će se naći 21. juna.