Dugo već imate sumnju da vam je neko postavio skrivene bubice i da vas ili snima ili prisluškujete. Pokušavali ste da saznate na razne načine, ali vam nije pošlo za rukom. Ono čega se možda niste setili, a pomoći će vam u rešavanju problema jeste detektor za kamere, prisluškivače i ostale uređaje za špijunažu. Mali ručni detektor može identifikovati: prisluškivače, bubice, bežične kamere, GPS uređaje za satelitsko praćenje vozila, špijunske kamere i mnoštvo drugih špijunskih uređaja.

1. Detektor.jpg
Promo 

Radna frekvencija ili frekventni opseg uređaja je od 0.001GHZ do 6.5GHz.

Poseduje infrared diode za otkrivanje špijunskih kamera. Domet ili daljina detektovanja pre svega zavisi od uređaja koji se detektuje i kreće se u granicama od 30cm do 5m. Dimenzije detektora su 64 x 47 x 76.5 mm i poseduje punjivu bateriju 450mAh.

2. Detektor.jpg
Promo 

Oslobodite se kamera i bubica koje se mogu naći u vašem stanu, kancelariji, velikim prostorijama, automobilima, a one mogu biti i u zidovima, slikama, torbama... OVDE možete poručiti detektor po ceni od samo 2.499 rsd, ili pozovite broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Još sjajnih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

*Akcijska cena traje do isteka zaliha.