Jedni ste od onih koji često vole da dekorišu stambeni ili poslovni prostor. Svaka sitnica i predmet koji uneste daće potpuno drugačiji izgled, a i utiče na raspoloženje, jer kad je nešto lepo odmah se drugačije osećate. Šta biste ovaj put mogli da dodate ili promenite? 3D sat! Veoma su popularni i traženi, a samo ovaj sat kao detalj učiniće svaku prostoriju potpuno drugačijom i interesantnom.  

Nije vam potrebno ni puno muke ni truda, jer se veoma jednostavno postavlja. Ukrasiće bilo koju prostroiju u koju želite da ga stavite, a potpuno će oduševiti sve!

Sat T4311S  je razmera 1x1 metar. Materijal brojeva je eva pena, a sa prednje strane plastika-akril, a boja je srebrna sa efektom ogledala. Debljina brojeva je 1,1cm, samolepljivi su i mogu se lepiti na sve podloge. Moguće ih je odlepiti uz minimalne tragove na zidu.

Sat 3D T4311S.jpg
Promo 

Centralni deo sa kazaljkama je od aluminijuma i kači se na ekser. Dužina najduže kazaljke za minute od centra je 35cm. Baterija nije uključena u komplet, a sat koristi običnu bateriju 1,5v AA.

U kompletu se dobija papirni lenjir za precizno određivanje pozicija brojeva i upustvo sa slikama za postavljanje.

2. pakovanje 3d sat.jpg
Promo 

Iskoristite ovu priliku i klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 naručite ovaj sat po sniženoj ceni od 2.190 rsd i ulepšajte izgled željene prostorije. Ako želite ovakav sat u crnoj boji, možete ga poručiti OVDE.

  *Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije!

** Klikom OVDE pogledajte kompletnu ponudu modernih 3D i akrilnih satova!