Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KARL LAGERFELD: Živim zdravo i neću u penziju

"Ne pušim, ne pijem i ne drogiram se", objašnjava veliki Karl koji u septembru 2013. godine puni osamdeset godina. "U glavi mi je sve bistro kao u kristalnoj kugli i nema razloga da se uskoro povučem iz posla."

  Izvor: Foto: Bang

"Nemam nameru čak ni da usporim, a kamoli da odem u penziju", izjavio je slavni kreator Karl Lagerfeld u svom intervjuu za BBC uoči dočeka Nove 2013. godine koji je iskoristio da još jednom ospori glasine koje se pronose modnim svetom još od jeseni 2012. godine.

79-godišnji dizajner je inače poznat po svojim kontroverznim komentarima, pa je u ovom razgovoru pokušao da bude malo miroljubiviji i rekao da "nije valjda baš toliko grozan, pošto su mnogi od njegovih saradnika proveli čitav radni vek u njegovoj službi". 

"Naš posao je da prodamo ljudima ono što nikome nije potrebno, ali što svi priželjkuju", objašnjava modni mozak kuće Šanel. "Meni je uglavni još uvek sve bistro kao u kristalnoj kugli i nema nikakvog razloga da se u bližoj budućnosti povučem iz posla. Živim izuzetno zdravim životom, ne pušim, ne pijem, ne jedem previše, ne drogiram se... ne znam zašto me stalno zapitkuju kad ću u penziju, to je toliko je dosadno."

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije