Sve brže živimo i sve manje imamo vremena za pripremu kvalitetnih obroka, a više nego ikad želimo da se hranimo zdravije. Sigurno ni vi ne stižete da kuvate baš svakog dana, ali to nije razlog da svojim ukućanima ne ponudite obrok od najboljih namirnica.

Argeta je tu da vam u tome pomogne, jer njeni proizvodi ne sadrže gluten, pojačivače arome, konzervanse i veštačke boje. Verujemo da mnogi naši čitaoci već imaju razne predloge recepata sa Argetinim paštetama i zato smo spremili sjajnu akciju i poklone za najbolje.

Podsećamo mame i tate, bake i deke da je za njihove mališane tu i Argeta Junior, namazi od visokokvalitetnih komada pilećeg mesa ili najfinijih fileta Žutorepe tune.

argeta junior 2-min.jpg
Promo 

Njihova nutritivna vrednost je poboljšana, pa sadrže manje soli i masnoća, a imaju visok sadržaj proteina. Potražite ih u 100% reciklabilnoj ambalaži, a ukusi među kojima ne morate da odaberete samo jedan omiljeni, su: Argeta Junior  Original, Koko Krem, Super Tuna i Krem Tuna.

Sa mališanima možete i da provedete kvalitetno vreme na Argeta Junior edukativnoj i zabavnoj interaktivnoj platformi, pa pogledajte kakve vas zanimljivosti očekuju na adresi https://junior-adventures.com/rs

Ne zaboravite da mi očekujemo vaše recepte sa Argeta Junior namazima. Pet najzanimljivijih po izboru redakcije će biti nagrađeni Argetinim poklon paketima. Pošaljite svoje recepte do utorka 7. marta do ponoći na mejl adresu lepaisrecna@adriamedia.rs.