Tekst: Promo

Hladni dani donose i jaču hranu. Posle letnjih meseci kada je voća i povrća bilo u izobilju, postepeno se naš jelovnik menja i okreće ka visokokaloričnim namirnicama koje nažalost ne obiluju u tolikoj meri vitaminima i mineralima koji su našem organizmu neophodni kako bismo sačuvali zdravlje i vitalnost i u zimskom periodu. Kada na sve to dodamo odsustvo sunca koje nam je potrebno da bi se u našem organizmu sintetisao vitamin D, dobijamo recept za pad energije i imuniteta, što ostavlja širom otvorena vrata za sve viruse i bakterije.

Green Fit - jesenji detox.jpg
Promo 

Ukoliko i vi osećate umor i pad energije, to je siguran znak da vam je potreban detoks. Vaše telo vam poručuje da mu je potrebno detaljno čišćenje od nakupljenih toksina kako bi spremno i osnaženo ušlo u borbu sa virusima. Detoksikacija organizma pre dolaska hladne zime nužna je kako bismo izbegli prehlade i ojačali imunitet koji će nas čuvati do proleća. U tome nam umnogome mogu pomoći Green Fit biljne kapi koje zahvaljujući sinergističkom dejstvu lekovitog bilja koje ulazi u njihov sastav podstiču detoksikaciju organizma preko jetre i bubrega i topljenje suvišnih kilograma.

Green Fit - Wellgreen.jpg
Promo 

Kora krušine i seme morača nezamenjivi su kada je zdravlje i pravilan rad organa za varenje u pitanju. Oni podstiču bolje varenje, ubrzavaju metabolizam holesterola i stimulišu lučenje žuči i regeneraciju jetre, te rafinerije našeg tela zadužene za prečišćavanje krvi i detoksikaciju čitavog organizma. Herba rastavića i kora breze podstiču izbacivanje mokraće i čišćenje organizma preko mokraće. Ubrzavajući diurezu deluju antiinflamatorno kod patoloških procesa bešike i urogenitalnog trakta. Đumbir je nezamenjiv u jesenjim danima za jačanje imuniteta, protiv kašlja i prehlade, ali i kod problema sa varenjem i kao pomoćno sredstvo prilikom procesa mršavljenja.

PREPORUČENA UPOTREBA PROIZVODA:

Odmeriti 75 kapi i rastvoriti u 30 ml (rakijska čašica) vode ili čaja. Green Fit biljne kapi piti 2 puta dnevno, ujutru i uveče. Preporučuje se konzumiranje tri bočice u kontinuitetu.

CenaGreen Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

Cenapaketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

*Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije.