I ove godine je Shoppster.rs, prva i najveća online i TV prodavnica, spremila neverovatna iznenađenja za sve korisnike i posetioce. Kupce očekuju popusti do čak 50% u svim kategorijama do 27. novembra, gotovo neograničene prilike za ozbiljno velike uštede, kao i najsavremenije usluge dostave na našem tržištu. 

Osnovna ideja Shoppster.rs internet prodavnice iza predstojećih nesvakidašnjih i posebnih ponuda je da omogući brzu i jednostavnu kupovinu korisnicima koji bi da izbegnu potencijalne praznične gužve. 

Bogata ponuda raznih proizvoda i kategorija, od bele tehnike, moblinih telefona, računara i druge elektronske robe, do odeće, igračaka i opreme za decu, omogućava kupcima da sve što im je potrebno nabave na jednom mestu i po najpovoljnijim cenama. Iz udobnosti doma, bez gužvi i nepotrebno utrošenog vremena, kupovina postaje prijatno iskustvo. 

U Shoppsteru napominju da je spektar usluga dostave u ovakvim periodima posebno važan, jer se očekuje obaranje svih rekorda u broju porudžbina. Još jedna pogodnost je da Shoppster.rs, pored brze isporuke na željenu adresu, nudi i mogućnost preuzimanja pošiljki na D Express paketomatima širom zemlje.

Programi lojalnosti za dodatne uštede

1536-1024.jpg
Promo 

U ovom periodu još više dolaze do izražaja pogodnosti koje mogu da ostvare članovi programa lojalnosti, Shoppster Smart - iz kompanije Shoppster poručuju da je sada pravi momenat da kupci otkriju načine za dodatnu uštedu pomoću ovog programa, kao i da detaljno personalizuju svoje iskustvo online kupovine i pronađu tačno ono što im je potrebno po povoljnijim cenama.

Još jedan aspekt koji je više došao do izražaja u poslednjih nekoliko godina je podrška malim biznisima. Sada je takođe važan momenat i za sve male i mikro preduzetnike koji žele da povećaju prodaju i dosegnu višestruko veći broj potencijalnih kupaca. Oni su svi dobrodošli na Shoppster.rs, koji im pored lakog i brzog ulistavanja pruža i svu dodatnu podršku i edukaciju kako da poboljšaju svoje mesto u rastućoj eCommerce industriji.

Zbog svega navedenog, što pre proverite šta nudi Shoppster.rs tokom akcije Crni petak i ne propustite pogodnosti ovog novembra!

Kupujte pametno, jer sada je pravo vreme za kupovinu prazničnih poklona.

Tekst: Promo