Majka Mila je uvek raspoložena za druženje. Dok su sin i snajka stalno u obavezama, ona uživa u prisustvu drugih penzionera igrajući karte i razmenjujući zanimljive priče i dugodovštine iz života. Njen sin Aleksa se ostvario kao menadžer u jednoj filmi, pored toga se bavi modelingom, a veoma je posvećen i sportu. Svoju suprugu Anđelu osvojio je gitarom. Upoznali su se na letnjoj svirci gde su započeli romansu, a kasnije stupili u brak.

PORODICA ARSIĆ SE OPROBALA U SEKINOJ I RAŠINOJ KUHINJI: Gledajte najzabavniji kulinarski šou "Majke i snajke"  Kurir

Majka Mila i snajka Anđela obožavaju da kuvaju, pa često znaju da provedu vreme u kuhinji i primenjuju neke nove recepte, a sin je najzadovoljniji kada majka i snajka spremaju musaku. Danas su se oprobale u Sekinoj i Rašinoj kuhinji, kako su se snašle gledajte danas od 18 časova, a da li su baš one najbolje kuvale ove nedelje otkrivamo u subotu u 17.10 časova na Kurir televiziji.

IMG_8184.jpeg
Promo 

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu sa odličnim receptima, zanimljivim takmičarima i njihovim neobičnim porodičnima pričama.
Takmičare u novom ciklusu čeka i nekoliko novih pravila. Pet porodica tokom jedne nedelje, osim nedeljne novčane nagrade od sto hiljada dinara, mogu da osvoje i dnevnu nagradu, ali samo pod jednim uslovom - da se međusobno dobro poznaju i da znaju put do srca supruga i sina.

IMG_8183.jpeg
Promo 

Izbor jela koje majka i snajka treba da pripreme u ovoj sezoni nije lak. Najizazovniji deo novog ciklusa je i dalje kako se dopasti drugim majkama i snajkama.

Pratite takmičenje "Majke i snajke" od ponedeljka do petka u 18 časova, a proglašenje pobednika nedelje subotom u 17.10 časova na Kurir televiziji! Pričaće se!

Ukoliko želite da se prijavite za učešće u najuzbudljivijem kulinaraskom takmičenju Majke i snajke, to možete da učinite OVDE.