Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Magazin Lepa&Srećna 26. maja nastavlja akciju “Lekoviti razgovori”

Autor Jasmina Glišić

Da li je ljubav prema sebi egoizam, koliko nam znači mišljenje okoline... postavite pitanja našoj stručnoj saradnici Mili Marčeti!

 razgovor telefon Izvor: Profimedia

Zanimljivu i edukativnu akciju nastavljamo sa našom novom gošćom, stručnim saradnikom, Milom Marčetom, trenerom poslovne i lične izuzetnosti, sa medjunarodnim sertifikatima i dugogodišnjim iskustvom, koja će odgovarati na vaša pitanja u vezi očuvanja mentalne higijene.

“Self-concept” je nova popularna metoda ličnog razvoja. U najužem smislu, to je zdrava ljubav prema sebi, ali i mnogo dublje i šire od toga. Najkraće rečeno, self-koncept je skup verovanja o sebi. Višedimenzionalan je i uključuje ono što o sebi znamo, vidimo i osećamo, na osnovu svoje lične procene i na osnovu razmene informacija sa svojom okolinom.

Tema je vrlo značajna za žene koje u potrazi za svojim pravim identitetom i istinskom vrednošću. Da li je ljubav prema sebi egoizam, zašto je bezbednosna instrukcija u avionu da majka uvek prvo sebi stavi masku, pa tek onda detetu, šta nam i koliko znači mišljenje okoline, kako napraviti self-koncept inventar … samo su neka od pitanja na koja možete potražiti odgovore.

Za sve nedoumice i probleme za koje vam treba savet ili konsultacija, naša stručna saradnica Mila Marčeta biće dostupna 26. maja, putem telefona 011 442 03 07 u periodu od 12 do 13 časova.

 Mila Marčeta Izvor: Foto: Dragana Dragosavljević

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije