Magazin "Lepa & Srećna" donosi vam najnovije trendove u oblasti mode, lepote, uređenja enterijera, zanimljive priče poznatih i neobičnih sagovornika, kao i savete za očuvanje zdravlja.

Na naslovnoj strani je moćna Bond devojka, nagrađivana francuska glumica Lea Sejdu. Tenutno je gledamo u novom nastavku popularne franšize o tajnom agentu 007 pod naslovom “Nije vreme za umiranje”. Osim po brojnim ulogama i nagradama, Lea je poznata kao borac protiv favorizovanja muških glumaca u Holivudu, kao osoba koja vatreno govori protiv savremenog terora lepote i kao neko ko je javno govorio o seksualnom uznemiravanju od strane poznatog producenta.

Moderna žena sa šeširom
Profimedia 

Za vas smo istražili koji će modeli kaputa i šešira biti aktuelni ove sezone, koji su najbolji proizvode za negu kose i tela, kao i kako da se našminkate ispod maske.

Žena se šminka
Shutterstock  

Talentovanu glumicu Ivanu Vuković odnedavno gledamo u uzbudljivoj krimi-seriji „Kljun” u ulozi inspektorke Sonje, za koju kaže da joj je bila veliki izazov i važno iskustvo iz kog je mnogo naučila. Serija je dobila i nagradu publike na prestižnom međunarodnom festivalu serija Canneseries.

Ivana Vuković
Irena Canić 

Dijabetes u trudnoći sve češća je pojava. Pošto neregulisan nivo šećera u krvi može izazvati mnoge komplikacije i ugroziti život i trudnice i ploda, pitali smo lekare koje preglede je potrebno uraditi i koja terapija se prepisuje.

Ako osećate bol i ukočenost u leđima, vratu i ramenima, vreme je da se pokrenete! Naša saradnica Marina Stojković predstavlja vam seriju lakih vežbi za otklanjanje napetosti koje možete raditi kod kuće ili u parku.

muškarac i žena trče
Shutterstock  

Sumorno vreme traži da se ušukamo u toplom, a još veći ugođaj pružiće prijatni ambijent. Karo je klasik koji se naročito voli kada nastupi hladno vreme, kao pouzdan izvor topline, elegancije i dobrog ukusa.

slana torta
Marina Udovičić sugar_mama_m 

Moderne domaćice vole da obraduju svoje ukućane ukusnim jelima za koja nije potrebno provesti mnogo vremena u kuhinji. Na više od deset strana svoje recepte podelila je sa vama food blogerka Marina Udovičić.