Ako su vam, kada pomislite na pivo, prva asocijacija muškarci koji gledaju fudbal - moraćemo da vas razuverimo. Ovo piće nije rezervisano samo za mušku populaciju koja uz njega komentariše sportsku utakmicu dok sedi na kauču, iako to po malo jeste uvrežena slika u društvu. I dame su itekako veliki ljubitelji ovog alkoholnog pića. A za one prave hedoniste, nastalo još davne 1664. a po recepturi iz 1952. godine proizvodi se savršeno piće - Kronenbourg 1664 Blanc, mutno pšenično pivo sa aromom karamele, narandžine kore i korijandera.

Kreirano ujedno i za žene i muškarce, Kronenbourg 1664 Blanc pivo se savršeno slaže zajedno sa velikim brojem specijaliteta i zavodljivo upotpunjuje ukuse prožimajući sva čula. Upravo zato će Blanc dodati sjaj svakom trenutku, a svaki događaj učiniti nezaboravnim otkrivajući meru dobrog ukusa skrivenu u jedinstvenoj kraljevsko plavoj boci - spreman da šarmom osvoji srca urbanih ljudi istančanog ukusa.

Da oba pola mogu uživati podjednako u ovom alkoholnom piću, imaćete prilike da vidite jednom nedeljno u avgustu mesecu, u emisijama koje je Blanc spremio za vas, i to sve na zvaničnom YouTube kanalu. Kroz sve četiri epizode vodiće vas domaćin serijala, šarmantni glumac Luka Raco, koji će vam predstaviti potpuno različite karakteristike ovog pića, a vaše je samo da se prepustite.

U prvoj epizodi, bioskopsko veče, specijalni gost bila  je Marela Aćimović, osnivačica bloga Marina Enterijernica. Marela je pored odabira filma i nezaobilaznih kokica, pripremila i posebne umake koji su se savršeno slagali uz Blanc.

Potom, u drugoj epizodi, naš poznati glumac Ivan Mihailović pokazao nam je gastro veče sa svojim prijateljima, gde je uz ovo piće odlučio da pripremi lososa. Ivan je znao koja je čarobna formula za fantastičan i preukusan duo.

Divna Tamara Ćosić, popularna i kao Lepa svaki dan, demonstrirala je uz koju to sezonsku salatu ovo čuveno francusko pivo ide savršeno. Inače, da li ste znali da je Kronenbourg 1664 Blanc najprodavanije pivo koje dolazi iz Francuske na svetu, a ujedno i vođa na tržištu među premium pivima? A šta je to Tamara još spremila kako bi se savršeno osvežila preko leta moći ćete da pogledate na Blanc YT zvaničnom kanalu tokom avgusta.

I za kraj, u poslednjoj nedelji avgusta, mladi afirmisani glumac Bojan Perić prikazao nam je kako viđanje sa drugovima uz samo jedno dodavanje daška glamura organizuje i pretvara u sofisticirano i elegatno veče. Pored obaveznih igrica i neizostavnog Blanc piva, Bojan je “boys night” začinio i specijalitetom koji se neodoljivo uklapa u ceo koncept – pažljivo odabranim receptom za biftek. Ukoliko se zapitate zašto je baš biftek odabran za lagano veče sa prijateljima, promenite perpektivu. Zašto nam svako veče ne bi bilo posebno? Ovo je životni moto kome mi stremimo, a Kronenbourg 1664 Blanc pivo nenametljivo oživljava podižući svaki događaj na viši nivo.