Nek vas na Kalemegdan ponese miris najboljih burgera, a tamo će vas zadržati: od 15 časova DJ Jo.hana a zatim od 19: Spacewalker matine djing - prava priča za sve one koji nakon dobre klope žele da se dobro i razdrmaju!

Na završnom danu Burger festa imamo po nešto za sve:

Za ljubitelje piva i timske zabave - Peroni je spremio #BeerPong takmičenje od 16:00! Pojavite se, učešće je besplatno, povedete prijatelje i svima pokažete ko je najbolji pivopija u gradu!

Peroni Burger Fest
Promo 

Ako vam je gejming ipak fah: Dijamant je mislio i na vas! Vikendom pronađite njihov štand za zabavu, čekaju vas lazy bagovi za  kratak predah i naravno - Sony. Sve to ne ide bez naćosa sa čuvenim Dijamant prelivima i majoneza!

Burger Fest Dijamant
Promo 

Za one koji žele osveženje, tu je Coca-Cola mašina.

Pronađite je i besplatno se poslužite limenkom vašeg omiljenog napitka.

Burger Fest Coca-cola
Promo 

Rashlađivanje je zagarantovano, a dodatni plus - odlično ide uz burgere! Za dodatno osveženje kada temperatura dostigne maksimum, tu je Insta Grand Freeze ledena kafa.

Posetite njihov štand, zabavite se uz zanimljve aktivacije i očekujte poklone, dok uživate u  neodoljivoj hladnoj kafi.

Ne propustite da probate i novi  ukus Barcaffe Lattiato Dark Choco  hladne kafe čija uzbudljiva aroma donosi poseban ugođaj za sva čula.

Burger Fest Barcaffe
Promo 

Da uz svu zabavu i testiranje burgera prođete maksimalno povoljno: Mastercard svim ljubiteljima burgera štedi novac! Svi posetioci koji porudžbinu plate Mastercard® karticom kroz aplikacije mobilnih novčanika, dobiće popust od 150 RSD na svaki račun! Za više informacija posetite mastercard.rs.

Burger Fest Master Card
Promo 

Zanima vas da li i za Beogradski Burger Fest postoji after? DA! U Beogradu traje žurka tokom celog leta, a za sve informacije o tome, svratite do Go Belgrade turističkog štanda i saznajte sve što vas zanima o predstojećim dešavanjima!

Burger Fest Go Belgrade
Promo 


Na Burger festivalu potražite i štans Adria medije gde ćete moći da dobijete primerak jednog od svojih omiljenih magazina: National Geographic, Lepa&Srećna, Sensa, Wanted i Elle.

Burger Fest Adria Media Magazini
Promo 

Posebno se zahvaljujemo Gradu Beogradu - Sekretarijatu za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima i opština Stari grad, bez čije podrške realizacija ovog događaja ne bi bila moguća.