Kako zamišljate idealno leto u Beogradu? Druženje, muzika, kokteli, dobar provod, još ako je u priču uključena i vrhunska klopa… Sve to vas čeka na prvom beogradskom Burger festivalu, koji se održava od 25. juna do 4. jula.

Najpopularniji burger barovi iz Beograda i regiona, uz specijalne goste, spremaće najbolje burgere sa svojih menija tokom 10 dana trajanja festivala. Sočni burgeri su prvi, ali ne i jedini razlog da posetite Kališ - spremili smo vam brojna muzička iznenađenja, ali i razna takmičenja za one koji ne mogu bez izazova.

Ako vas je nekad zahvatila Queen's Gambit groznica, ili prosto volite šah, možete da odmerite svoje snage u amaterskom prvenstvu Kalemegdana u subotu i nedelju, 26. i 27. juna. Pratite nas za informacije o prijavljivanju - čekaju vas lepe nagrade!

Imamo li hrabre među ljubiteljima burgera? Mnogi će reći - burgeri ne idu bez ljutog. Ako volite izazove, a ujedno ste fan jačih ukusa, imamo pravu stvar za vas - takmičenje u jedenju ljutih papričica! Na programu je u utorak, 29. juna.

Za one koji su sportskog duha, spremili smo mini turnir u stoni fudbalu, gde će učestvovati i naše poznate ličnosti! Dođite, prijavite se, možda baš vi udružite snage sa omiljenim glumcem ili pevačem - garantujemo odličan provod, bez obzira na rezultat! Na programu je u petak, 2. jula.

I za kraj - za sve ljubitelje piva, spremili smo vam i mali Beer pong turnir koji se održava poslednjeg dana festivala. Pravi način da testirate svoju preciznost i mirnu ruku, što naravno ne ide na prazan stomak - zato su tu vrhunski burgeri koji će se pobrinuti za najbolje performanse.

Puno sreće za koje god takmičenje da se odlučite i ne zaboravite da budete uz našu Instagram stranicu, kako biste na vreme saznali tačne termine svih nastupa i dešavanja!

Posebno se zahvaljujemo našim sponzorima: Turistička organizacija Begorada, Coca Cola, Peroni, Mastercard, Dijamant i Grand Kafa.