Prvi beogradski Burger festival se opasno približava, a već smo vas upoznali sa jednim delom izlagača i njihovim specijalitetima koje će praviti samo za vas tokom 10 dana uživanja na Kališu!

Da se samo podsetimo, tu su štandovi Fat Boys-a, Loco chef-a, Ž bugera, Toster bara i mnogih drugih.

Imamo i par ekskluzivnih iznenađenja: sa ponosom vam predstavljamo AMERICAN BURGER by Travis.

Travis Meeks je specijalni gost festivala, pa pored radionice za mlade šefove, gosti će svaki dan moći da na ovom standu probaju orignalni američki burger, po receptu ovog BBQ chefa iz Saint Louisa.

Tu su i gosti iz susedstva - Rešetka bar stiže nam stiže iz Hrvatske i sa ponosom spremaju svoj Đuro burger, kao i dva potpuno nova, samo za posetioce Burger festa.

Mislili smo i na sve vegane - Savannah snack bar sprema najukusniju klopu za sve koji ne jedu meso ili paze na svoju liniju. Moguće je uživati bez griže savesti!

 Za one koji vole sendviče, tu je i ekipa iz Mesoždera, koja za vas sprema prave sendviče na američki način - sporo pečeni batak, dimljena svinjska butkica, domaća kobasica na grilu… Nama već ide voda na usta, a vama?

Tu su naravno i brojne opcije za predah i osveženje, nakon, razume se, najukusnijih burgera koje ćete jesti ovog leta - kafa za one koji se teško rasanjuju, a sladoledi iz Crne ovce za sve koji ne mogu da zamisle dobar obrok bez vrhunskog dezerta na kraju.

Ipak, nakon što se počastite omiljenim burgerom iz naše velike ponude, još uvek nije vreme da idete kući - čeka vas raznovrsni program koji će trajati do kasnih večenjih sati.

Za ljubitelje dobre komedije, tu su stand up nastupi, a najmlađe čekaju lutkarske predstave i šahovski turnir u prepodnevnim časovima.

Mada je ovo festival hrane, nismo zaboravili na ljubitelje sporta - za sve one koje ne drži mesto, tu je takmičenje u stoni tenisu, dok će poznati odmeriti svoje snage u stoni fudbalu.

Je l’ neko rekao kokteli? Naši koktel majstori praviće najbolje za vas - idealno se slažu uz burgere, verovali ili ne!

Imamo iznenađenja i za one takmičarskog duha - da li ste spremni za borbu do suza? Najodvažnije čeka takmičenje u jedenju ljutih papričica!

Večernji sati su rezervisani za najbolji muzički program - tu su brojna poznata imena sa domaće DJ scene, kao i mlade nade koje su spremne da provod podignu na viši nivo.
Ne zaboravite da budete uz našu Instagram stranicu, kako biste na vreme saznali tačne termine svih nastupa i dešavanja!

Partneri koji su nam pomogli u realizaciji ovog jedinstvenog događaja su: Turistička organizacija Beograda, Master Card, Peroni, Coca Cola, Bar Caffe Lattiato, InstaGrand, Dijamant.

Vidimo se od 25. juna do 4. jula na Kališu i ne zaboravite da dođete gladni!