Drage čitateljke, novi broj magazina Lepa&Srećna donosi istinu o smrtonosnom virusu! Šta je korona virus, zašto predstavlja pretnju po javno zdravlje i kako možemo da se zaštitimo, otkrivaju domaći i strani stručnjaci.

Za naš magazin govore dr Predrag Kon, epidemiolog, načelnik Jedinice za zarazne bolesti Gradskog zavoda za javno zdravlje u Beogradu, prof. dr Branimir Nestorović, načelnik pulmologije i alergologije u Tiršovoj, kao i dr Chiheb Guerfel, zastupnik Organizacije za klinička i epidemiološka istraživanja Poseidon Cro.

Svi ovi eksperti saglasni su u tome da je prevencija najbolja zaštita od ovog smrtonosnog virusa. Zato vas pozivamo da ostanete kod kuće kako biste sačuvale svoje zdravlje i živote vama dragih starijih osoba. To važi naročito za žene starije od 65 godina, ali i sve mlađe koje imaju neke druge zdravstvene probleme. 

Smanjite kretanje i doprinećete zaštiti svojih voljenih i pomoći očuvanju zdravstvenog sistema u našoj zemlji, koji je pod velikim opterećenjem, naročito imajući u vidu oćekivanu navalu novih pacijenata u trećoj i četvrtoj nedelji epidemije.

Radi prevencije bolesti, jačanja imuniteta i očuvanja zdravlja, u novom broju magazina Lepa&Srećna možete pročitati mnoge korisne savete o zdravoj ishrani, umerenoj fizičkoj aktivnosti, psihološkim metodama za dobru formu i vitak stas...

Na našem veb-sajtu svakoga dana objavljujemo i nove, proverene tekstove na čiju pouzdanost se možete osloniti.

Uz novi broj magazina Lepa&Srećna niste same!