Povodom Dana žena, događaj pod nazivom „Vikend za dame“ održava se 7. i 8. marta u šoping-centru Ada Mall, na poslednjem spratu. Sve pripadnice lepšeg pola moći će da uživaju u bogatom edukativno-zabavnom programu, kreativnim radionicama, profesionalnom šminkanju, zdravstvenom kutku, druženju sa poznatim ličnostima, popustima, a biće i dosta iznenađenja i za sve ostale posetioce šoping-centra.  

Prvog dana vikenda dame će moći da se posavetuju sa astrološkinjom Helenom Čupać i saznaju šta ih u ovoj godini očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja. Svi koji budu želeli imaće priliku da u okviru zdravstvenog kutka provere svoje zdravstveno stanje. Profesionalni tim „Svi na vagu“ posetiocima će meriti: telesnu masu, pritisak, zatim vitaminski i mineralni sastav organizma, a vršiće se i pregled stopala i kičme. Pored toga, pripadnice lepšeg pola moći će i da uživaju u terapeutskom tretmanu, te jest masaži kompanije Biz Pliz.

Dok se dame opuštaju, mališani će u likovnoj radionici praviti kreativne čestitke za Osmi mart kojima će obradovati svoje najdraže. Na kraju prvog dana, sa posetiocima će se družiti influenserke Mila Vujisić i Milica Novković, kao i poznate ličnosti koje će otkriti svoje male ženske tajne.

Veoma interesantan program održaće se i 8. marta. U znak dobrodošlice, svi koji vole ukus dobrog vina i uživaju u njemu moći će da degustiraju najbolja vina vinarije Čoka. Na događaju „Vikend za dame“ biće postavljen i kutak za ulepšavanje, u okviru koga će dame potpuno besplatno moći da se našminkaju (kompanija Avon) i srede frizuru (frizerski salon “Češalj i makaze”). Devojke će ulepšavati Jelena Stanković, make-up artistkinja, poznata po svom blogu „Šminkanje sa Jelenom”.

Od 14 časova žene će učestvovati i u radionici “Moćne majice” i kreirati svoju, koju će dobiti na poklon od Ada Malla. Pored toga, nagrade mogu osvojiti i ukoliko učestvuju u brojnim takmičenjima i iznenađenjima koje smo pripremili toga dana.

Jedno od brojnih iznenađenja za pripadnice lepšeg pola pripremili su i mališani koji će svoje mame i bake obradovati specijalnim programom. U radionici “Formula za sreću”, koju će voditi pedagog Ivana Zorić, posetioci mogu rešavati projektni test ličnosti, na osnovu kog će saznati zanimljive informacije iz svog života.

Program

Subota, 7. mart:

14.00-16.00 Astro savetovalište

14.00-19.00 Zdravstveni kutak

15.00-18.00 Likovna radionica za decu

18.00-19.00 Druženje sa poznatim ličnostima i influenserkama

Nedelja, 8. mart:

14.00-16.00 Degustacija vina

14.00-18.00 Kutak za ulepšavanje

14.00-17.00 Radionica „Moćne majice“

15.00-16.00 Dečji program „Mališani čestitaju praznik“

17.00-19.00 Radionica „Formula za sreću“

Drage dame, zaslužile ste da uživate u odličnoj zabavi i druženju, zato provedite Osmi mart na poseban način i poklonite sebi dane koje ćete sigurno pamtiti. Čekamo vas!