“Poznajem Bosu sa petog sprata 35 godina i među nama nema tajni. Svakodnevno ispijamo kafu pričajući o unucima i deci, razmenjujemo recepte i listamo časopise za uzgoj cveća“, započela je priču Rajka iz Mirijeva. Prema rečima živahne penzionerke pre nekoliko nedelja komšinica Bosa ju je pozvala da hitno svrati do nje, jer je pripremila jedno iznenađenje. „Kada sam ušla u Bosiljkinu dnevnu sobu bila sam zbunjena. Na stolu je stajao laptop. Bosa mi je donela šoljicu kafe i rekla da se smestim u fotelju, a zatim mi je uzbuđeno objasnila kako ju je unuk naučio da kada god poželi može da pusti omiljenu seriju na Supernovi preko interneta. Isprva sam mislila da je šala, ali ubrzo je stigla i Mileva sa trećeg sprata, pa smo sve zajedno pogledale čak poslednje tri epizode serije „Vrata do vrata“. Ubedila sam ih obe da sutradan večeramo kod mene, a Bosu da ponese laptop. Mislim da smo našle idealno rešenje za predstojeće zimske dane.“

Uz Supernovu možete uživati u više od 260 TV kanala najrazličitijih sadržaja, ali i posebno bogatoj ponudi filmskog i serijskog sadržaja - FOX kanala, HBO, Superstar TV, TDC, Klasik TV itd. Usluga TV po tvom omogućava gledanje televizije na do tri mobilna uređaja, vraćanje programa do 72h unazad, kao i puštanje odabranih naslova iz Video kluba. Specijalnu pogodnost predstavlja neograničen internet brzine do 120 mbps, kao i neograničeni minuti u okviru mts i Supernova mreže.

Supernova paketi i dalje su na super promociji – šest meseci po 1 dinar ili bez ugovorne obaveze, dok je usluga TV po tvom na promotivnoj ceni do kraja godine.