Ljubitelji kuvanja, sada vašu hranu možete pripremati u velikom stilu! Stigao je Kenwood sa svojom novom linijom kMix proizvoda, koje odlikuje visoki kvalitet, moderan dizajn i izvanredna efikasnost.

Ukoliko ste osoba koja želi da izrazi svoju ličnost i u kuhinji, predlažemo vam da ne tražite dalje od zapanjujućeg savremenog dizajna kMix od Kenwood-a. Stilska i elegantna kolekcija proizvoda za pripremu hrane i doručka dolazi u tri popularne boje - Spicy Red, Rich Black i Cool White. Bilo da kMix koristite za pripremu doručka ili nekih sofisticiranih jela, ovaj premijum asortiman nudi kombinaciju vrhunskog dizajna uz odlične performanse, što ga čini obaveznim za sve koji žele da osveže svoju kuhinju i istovremeno impresioniraju porodicu i prijatelje svojim kulinarskim umećem i kreativnošću!
Od Kenwood proizvoda iz kMix linije dostupni su sledeći modeli:

Kenwood kMix stoni mikser: uređaj koji će svojim izgledom zaokupiti pažnju u svakoj kuhinji

Kenwood kMix stoni mikser, RRP XX nudi savremen dizajn, koji ni na koji način ne dovodi u pitanje njegov vrhunski kvalitet, već ih samo naglašava. Dodatna metalik posuda daje ovom uređaju eleganciju, dok sjajni nastavci, poput čuvene Kenwood široke K-mutilice, obične mutilice i kuke za testo, inspirišu na to da u kuhinji ispoljimo svoju kreativnost u punoj snazi. Ovaj aparat je zaista nezamenljiv svima koji uživaju u tome da eksperimentišu sa različitim sastojcima, od mešenja hlebova različitih aroma do pripreme kolača i torti koje nas vraćaju u detinjstvo.


Kenwood kMix blender: spremite najraznovrsnije supe i potaže, napitke i soseve koji bude sva čula!

Ovaj uređaj može se smatrati velikim saveznikom u kuhinji, jer uz pomoć njega lako ćete pripremiti ukusne originalne napitke, supe i potaže, koji će svojim raznovrsnim bojama biti atraktivni i izazovni i vašoj deci. Kenwood kMix blender, RRP XX savršen je dodatak enterijeru vaše kuhinje, zahvaljujući svom trendi izgledu i besprekornoj funkcionalnosti. Može se pohvaliti staklenom posudom otpornom na toplotu – ThermoResist™, u kombinaciji sa sečivima od nerđajućeg čelika, za savršeno blendanje, ali i lomljenje leda.

Ručni mikser kMix: bez njega se ne može!

kMix ručni mikser je praktičan, sa jednostavnim sistemom upravljanja i različitim kontrolama. Biće vam pravi prijatelj u kreativnom izražavanju i pripremi najsavršenijih vazdušastih mafina ili savršenog testa za picu.

Ručni blender kMix Triblade Hand Blender: Ukusni potaž za goste ili kašica za vašu bebu biće gotovi za minut

U situacijama kada odlučite da odložite ručni mikser, tu je ručni blender kMix Triblade Hand Blender. Podjednako efikasan kada je potrebno dati završnicu nekom od najukusnijih jela sa vašeg kulinarskog repertoara. Ne sumnjamo da će vam dodatno zadovoljstvo u radu sa ovim uređajem pružati i pogled na njegovu elegantnu spoljašnjost - pogledajte model i sve boje u GALERIJI SLIKA!

Kenwood kMix Toaster: više od običnog tostera

Ukoliko želite da dodate lični pečat svojoj kuhinji pravi izbor je Kenwood kMix Toaster, RRP XX. Maksimalna funkcionalnost ovog uređaja obezbediće vam da napravite najukusniji i najmaštovitiji doručak i nezaobilazan je “saučesnik” u tome. Pored standardnih ima i funkciju podgrevanja, odleđivanja, kao i dodatka idealnog za peciva oblika đevreka ili zemičke.

Aparat za vodu Kenwood kMix Kettle: Pretvara doručak u čisto zadovoljstvo

Privlačnog, minimalističkog dizajna aparat za vodu Kenwood kMix Kettle, RRP XX, pripremu doručka pretvoriće u savršeni užitak. Ukoliko želite da održite temperaturu kafe ili čaja u skladu sa ličnim preferencijama u tome će vam pomoći Kenwood kMix Variable Temperature Kettle koji sadrži opciju za intuitivnu kontrolu temperature - pogledajte model i sve boje u GALERIJI SLIKA!

Za više informacija posetite Emmezeta.rs

Celokupnu Kenwood ponudu možete pronaći u Emmezeta centru Beograd.  

Tekst: Promo

LepaiSrecna ZA KREATIVNOST U KUHINJI: nova kMix serija Kenwood predstavlja novu liniju zadivljujućih proizvoda savremenog dizajna