Beograd, 19. avgust 2019. godine - SPI/FilmBox, globalna medijska kompanija koja ima 40 televizijskih kanala na šest kontinenata, i Telekom Srbija proširuju partnerstvo koje obuhvata sedam dodatnih kanala iz ponude SPI/FilmBox: Timeless Drama Channel, Fast&FunBox, FashionBox, Erox, Eroxxx, FightBox i 360 TuneBox.

U programu Timeless Drama Channel-a, kanalu posvećenom najboljim turskim serijama, koji se emituje sa prevodom na srpski jezik, mogu da uživaju korisnici mts TV-a, Supernove i m:SAT TV-a.

„Naš prvi sporazum sa Telekomom Srbija je od samog početka bio uspešan. Danas sa zadovoljstvom mogu da kažem da smo obnovili i znatno proširili ovo izuzetno partnerstvo”, izjavio je Murat Muratoglu, direktor distribucije u kompaniji SPI International. „Ponosni smo što ovog avgusta pokrećemo omiljeni Timeless Drama Channel i šest novih SPI/FilmBox kanala preko mreže Telekoma Srbija. Svi pretplatnici u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini će od sada moći da uživaju u ukupno trinaest naših najpopularnijih globalnih kanala“, dodao je Muratoglu.

Korisnici mts TV od sada će imati pristup atraktivnim kanalima SPI/FilmBoxa, prepoznatljivim u svetskim okvirima, među kojima je i Timeless Drama Channel (TDC), prvi globalni turski dramski kanal na svetu. Kao najnoviji član SPI/FilmBox ponude, TDC je postao jedan od najgledanijih dramskih kanala širom sveta. Ovaj kanal nudi 600 sati novog programa, uključujući i više globalno popularnih turskih TV serija: Karadaji, 20 minuta, Prognani – Sejit i Šura, Mame i majke, Crvena marama, Petorica braće, Kraj i Osmi dan.

„Gotovo svakodnevno obogaćujemo ponudu multimedijalnog sadržaja za naše korisnike, kako proizvodnjom sopstvenog, ekskluzivnog sadržaja, tako i saradnjom sa renomiranim svetskim distributerima. Uvereni smo da će ponuda našeg turskog partnera privući brojne korisnike mts TV-a, budući da se radi o veoma kvalitetnom televizijskom sadržaju“, izjavila je Marijana Vukašinović, direktorka Sektora za multimedijalni sadržaj Telekoma Srbija.

Zahvaljujući ovoj partnerskoj saradnji, korisnici mts TV mogu da uživaju u ukupno trinaest SPI/FilmBox kanala, među kojima su: FightBox, koji prenosi neizvesne mečeve u borilačkim sportovima i takmičenja u mešovitim borilačkim veštinama iz celog sveta; Fast&FunBox, sa uzbudljivim programom iz domena ekstremnih sportova; DocuBox, koji nudi nagrađivane dokumentarne filmove o različitim kulturama i zanimljivostima sveta koji nas okružuje; Gametoon, posvećen gejmingu, čiji program uređuju sami gejmeri; FashionBox, koji pruža izuzetno zabavan sadržaj o modnim trendovima i stilovima; 360 TuneBox, koji svake nedelje predstavlja nove muzičke hitove umetnika u usponu.