Pevačica Aleksandra Prijović je prisustvovala jednom svečanom događaju, piše Lepa & Srećna. Njen otac Nedeljko se oženio, a Aleksandra je zajedno sa Filipom prisustvovala venčanju.

PROČITAJTE JOŠ: ALEKSANDRA PRIJOVIĆ DONELA DRASTIČNU ODLUKU ZBOG TRUDNOĆE: savet lekara promenio sve njene planove (FOTO)

Ono što je svima zapalo za oko jeste ono što je Aleksandra obukla za ovako svečan događaj. Mlada pevačica je došla u crnim farmerkama, kožnim čizmama i bež kaputu. Na licu je imala diskretnu šminku i kosu pustila da joj pada preko ramena. Iako smo navikli da viđamo Aleksandru u elegantnim haljinama i cipelama sa štiklom, pogotovu u svečanim i značajnim prilikama. Zato su se svi pitali da li je njen stil primeren za venčanje

Kliknite OVDE da pročitate nastavak teksta i da vidite Aleksandrinu modnu kombinaciju!

PageBreak

Iako je Aleksandra možda promašila stil ono što svi zapažaju jeste da ona sija u trudnoći i da joj ove svedene i klasične modne kombinacije dobro stoje. Ona nosi trendi crne čizme za savršene za jesen i bež kaput asimetrične kragne sa čvrsto uvezenim pojasom. Cela kombinacija odiše jednostavnošću ali efektni detalji poput kaiševa na čizmama i asimetrične kragne daju ovom modnom izboru dozu zanimljivosti. 

PROČITAJTE JOŠ: ALEKSANDRA PRIJOVIĆ U NAJLEPŠIM CIPELAMA ZA JESEN ODUŠEVILA SVE NA INSTAGRAMU: sve žene sada žele ovakvu obuću savršenu za hladne i kišne dane (FOTO)

Pevačica treba da se porodi u martu 2019. godine a zbog trudnoće je odlučila da otkaže sve nastupe. Aleksandra je odlučila da vodi mirniji život zbog zdravlja bebe, pa se i oblači skladno i jednostavno i time ističe svoju trudničku lepotu. Ona i njen suprug Filip čekaju dečaka

Izvor: Lepa & Srećna