Otkako su se turske glumačke zvezde Fahrije Evdžen i Burak Ozčivit pre nešto više od godinu dana venčali, tabloidi uredno bar jednom mesečno na velika zvona objave da je lepa glumica u drugom stanju, piše Lepa & Srećna. To im, očigledno, diže tiraž.

PROČITAJTE JOŠ: OVU SLIKU EMINE JAHOVIĆ NIKO DO SADA NIJE VIDEO: pogledajte kako je pevačica izgledala u 9. mesecu trudnoće (FOTO)

No, ovog puta vest stiže iz ozbiljnog Hurijeta, a praćena je i nekim detaljima. Dakle, prema Hurijetu Fahrije je trudna oko dva meseca, a kad je od doktora saznala srećnu vest, kažu, rasplakala se ko kišna godina.

Kliknite OVDE da pročitate šta su Burak i Fahrije rekli o tome da li žele dete i da vidite nove Burakove slike!

PageBreak

Burak i Fahrije nisu ni potvrdili a ni demantovali ovu vest (kao i u prethodnim slučajevima), pa se mediji oslanjaju na njihov univerzalni odgovor kad ih novinari pritisnu pitanjem stiže li uskoro potomstvo: „Da, želimo dete što pre“.

PROČITAJTE JOŠ: CELA TURSKA BRINE! DA LI SE BALI-BEG IZVUKAO IZ DEPRESIJE: pisalo se da je turski glumac Burak Ozčivit izgubio volju za životom, a onda se ovo dogodilo (FOTO)

Šta je sada istina, saznaćemo uskoro! Trudnoća se ne može dugo skrivati.

Burak inače polako menja imidž pripremajući se za ulogu Osman-hana u novoj seriji: pušta kosu i brkove pa sad neverovatno liči na Engina Akjureka, Omera iz „Ljubavi i novca“. Ali njegova draga nema ništa protiv ove promene, naprotiv, „Meni se Burak sviđa u svakom izdanju“, poručuje ona.

Kliknite OVDE da vidite još slika!

PageBreak

Kliknite OVDE da vidite još slika!

PageBreak

Kliknite OVDE da vidite još slika!

TEkst: M. Ranisavljević

Izvor: Lepa & Srećna