Poznata pevačica Ana Nikolić je u jednom intervjuu otkrila da se oduvek plašila dana kada više neće biti sa jednom od najvažnijih osoba u svom životu, piše Glossy.

Kada ode osoba koju volimo, čini se da život delimo na trenutak pre i kasnije. Ana Nikolić je ostala bez jednog važnog oslonca u životu, bez bake Radojke.

Poznata pevačica ne krije da je oduvek bila vezana za obe bake, ali kako je jednom prilikom istakla, odnos sa baka Radojkom bio je zaista poseban.

PROČITAJTE JOŠ: ALEKSANDRA RADOVIĆ OBJAVILA DIRLJIVU PORUKU ZA PREMINULU PRIJATELJICU: ova poruka srpske pevačice lomi srca na Internetu (FOTO)

Mnogo sam vezana za obe svoje bake, ali sam bolećivija na baka Radojku jer je ona majka mog pokojnog oca Dušana. Nije nas zbližila njegova smrt jer smo bliske još od mog rođenja. Ona je čuvala mog brata Marka i mene svakog letnjeg raspusta, a svaku zimu provodila je kod nas... Živela je u selu Donja Mutnica, što je samo petnaestak minuta vožnje od Paraćina gde sam stanovala sa svojom najužom porodicom", rekla je Ana jednom prilikom.

Kliknite OVDE da pročitate emotivnu poruku koju je Ana Nikolić napisala za svoju baku!

PageBreak

Poznata pevačica priznala je tom prilikom da fizički dosta podseća na baba Radojku dok je karakterno mnogo bliža baba Olgi, maminoj mami, od koje je kako tvrdi nasledila naviku da uvek bude skockana.

PROČITAJTE JOŠ: KAKO JE ANA NIKOLIĆ RAZNEŽILA ŽENE NA INSTAGRAMU: pevačica se slikala sa ćerkom, a ono što je napisala pogodilo je u srce svaku mamu (FOTO)

Ja sam veoma emotivno biće i u mom slučaju to je nezamislivo. Ali, ima nešto i u tome kakve su bake i deke bile prema unucima i unukama. Mislim da se ne kaže uzalud da su bake i deke više vezane za unuke nego što su to njihovi roditelji. To su za mene neraskidive veze, nešto što mi je utkano u srce od rođenja. Mnogo mi je žao što je baka Radojka bolesna i čini mi se kako neću preživeti dan kad ona više ne bude sa mnom", rekla je tom prilikom Ana koja je izuzetno vezana i za tetku Dušicu, rođenu sestru svog pokojnog tate.

"Moja duša... otišla je noćas... i kao da je čekala da se sve završi... da proslavimo Tarino krštenje i da Marko dobije sina... a onda je sklopila svoje okice! Sada si na boljem mestu... ti znaš da si u mom srcu i mojoj duši zauvek... Volim te bako!" napisala je Ana.

Izvor: Glossy