Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vesti

TRAGEDIJA U PORODICI SRPSKE PEVAČICE: Ana Nikolić se ovom porukom i slikom oprostila od bliske osobe (FOTO)

Autor Marija Ivosh
Autor Marija Ivosh

Ana Nikolić je otvorila dušu i napisala emotivnu poruku koja je rastužila ceo Instagram!

Izvor: Foto: Damir Dervišagić

Poznata pevačica Ana Nikolić je u jednom intervjuu otkrila da se oduvek plašila dana kada više neće biti sa jednom od najvažnijih osoba u svom životu, piše Glossy.

Kada ode osoba koju volimo, čini se da život delimo na trenutak pre i kasnije. Ana Nikolić je ostala bez jednog važnog oslonca u životu, bez bake Radojke.

Poznata pevačica ne krije da je oduvek bila vezana za obe bake, ali kako je jednom prilikom istakla, odnos sa baka Radojkom bio je zaista poseban.

PROČITAJTE JOŠ: ALEKSANDRA RADOVIĆ OBJAVILA DIRLJIVU PORUKU ZA PREMINULU PRIJATELJICU: ova poruka srpske pevačice lomi srca na Internetu (FOTO)

Mnogo sam vezana za obe svoje bake, ali sam bolećivija na baka Radojku jer je ona majka mog pokojnog oca Dušana. Nije nas zbližila njegova smrt jer smo bliske još od mog rođenja. Ona je čuvala mog brata Marka i mene svakog letnjeg raspusta, a svaku zimu provodila je kod nas... Živela je u selu Donja Mutnica, što je samo petnaestak minuta vožnje od Paraćina gde sam stanovala sa svojom najužom porodicom", rekla je Ana jednom prilikom.

Kliknite OVDE da pročitate emotivnu poruku koju je Ana Nikolić napisala za svoju baku!

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...