Novi skandal potresao je celu Britaniju, a s obzirom na to da se iz kraljevske porodice još uvek niko nije oglašavao, svi se pitaju kakva je zapravo bila reakcija kraljice, piše Stil.

PROČITAJTE JOŠ: BOMBA U MODI! NAPOKON OTKRIVENO KOGA MEGAN MARKL STALNO KOPIRA: svi se dive princezinom stilu, a evo od koga krade ideje (FOTO)

DarlinBlunt (37) verenica Meganinog polubrata, uhapšena je u Oregonu u petak. Darlin je provela noć iza rešetaka pre nego što je puštena iz pritvora uz kauciju.

Prema rečima svedoka, buduća snaja vojvotkinje od Saseksa uhapšena je nakon prijave za porodično nasilje u Tomasovom i njenom domu u Oregonu.

Da podsetimo, ovo nije prvi put da se ovo dešava. Na dočeku Nove 2018. godine, policija je intervenisala nakon što je Darlin fizički nasrnula na Tomasa, te je tada dve noći provela u pritvoru. Takođe, u januaru 2016. godine TomasMarklDžunior je uhapšen kada je u pijanom stanju navodno držao pištolj uperen Darlini u glavu.

Kliknite OVDE da pročitate zašto Megan Markl sama odlazi u Ameriku!

SKANDAL U KRALJEVSKOJ PORODICI! MEGAN MARKL PAKUJE KOFERE I NAPUŠTA ENGLESKU: nećete verovati zašto princeza sama odlazi u Ameriku (FOTO)
LepaiSrecna 

PageBreak

Ceo skandal izbio je nakon što je objavljeno da Megan sama odlazi u Ameriku na neko vreme kako bi posetila porodicu i prijatelje, a nagađa se kako se na put sprema da bi izgladila porodičnenesuglasice.

PROČITAJTE JOŠ: MEGAN MARKL - JEDNOSTAVNA LETNJA HALJINA KAKVU ŽELI SVAKA ŽENA: da li se vama dopada modni izbor lepe engleske princeze (FOTO)

Za sada je jedino sigurno da će se na odmoru videti sa majkom, sa kojom se nije videla od venčanja u maju.

Mnogi se pitaju kako će kraljica reagovati na ovaj skandal, a niko iz kraljevske porodice još uvek se nije oglašavao povodom ovih navoda.

Izvor: Stil