Stefan Živojinović je pre pola godine odlučio da napusti porodičnu kuću na Bežanijskoj kosi u kojoj je živeo sa roditeljima i bratom, te je odlučio da se potpuno osamostali. U tome, kako smo saznali, ima punu podršku porodice, a stan koji je pazario na kredit plaća poptuno sam, na rate. 

PROČITAJTE JOŠ: DA LI JE LEPA BRENA SMISLILA OVO STROGO PRAVILO? Nećete verovati šta niko iz porodice Živojinović nije smeo da uradi na svadbi kod Filipa i Aleksandre (FOTO)

"Nisam više kod kuće sa njima, ja sad živim sam, već nekih šest meseci. Kupio sam, pa polako isplaćujem. Uzeo sam stan na kredit. Roditelji su me podržali u tome da odem. Normalno da sam se osamostalio, ko će više da živi sa roditeljima ," potpuno je iskreno potvrdio Stefan Živojinović, koji sada ima 26 godina.

Brenin sin je, kako nam je otkrio, i ranije umeo da živi sam, te to za njega nije novo iskustvo.

"Već sam ja živeo sam četiri godine, pa godinu dana kod njih i sada u svom stanu,"kaže Stefan, koji se našalio da devojke više ne dovodi kod Brene kući jer ni on ne živi tamo.

Inače, Stefan Živojinović je ove godine izdao tri pesme: “U drugom životu“, “Dva ludaka“, “Druga liga“, a planira i album prvenac.

"Album je u procesu sigurno godinu-dve, pa kad bude valjalo, objaviću ga, a u međuvremenu idu singlovi,"  kaže Brenin naslednik.

Stefan Živojinović iskreno o odnosu sa majkom, popularnosti i letovanju - pročitajte OVDE!

PageBreak

Saveti uspešne mame svakako su mu značili.

"Podržala me je u startu šta god da sam radio, što se tiče pevanja - ona je za to mag. Postoje neke sitnice, finese koje moraju da se odrade ,"iskren je pevač kojeg majka, objašnajva, ne kritikuje:

PROČITAJTE JOŠ: SIN LEPE BRENE OBJAVIO SLIKU U ŠORTSU I ŠOKIRAO CEO INSTAGRAM: nećete verovati koliko je smršao Viktor Živojinović (FOTO)

"Ništa ne kritikuje, ja sam veoma vredan, jedino što je potrebno oko svega je vreme. Kada si džabalebaroš vidi se da ne radiš na sebi. Treba samo polako i strpljivo i sve će doći na svoje."

Inače, cela Stefanova porodica je trenutno na odmoru. Lepa Brena, Boba, Filip i Aleksandra Živojinović već uveliko se brčkaju u Crnoj Gori, međutim, on još ne planira letovanje.

"Neću im se pridružiti, radim sa bendom u studiju, možda eventualno odem negde u avgustu samo na nekoliko dana,"kaže Živojinović.

Stefan je iskreno ispričao i da li mu tokom karijere smeta mamina popularnost.

"Realno je da se od mene očekuje puno. Volim pritisak i bez toga ni ne mogu da radim, tako sam radio i u školi. Imaš ispit, ne učiš tri meseca i onda dva dana pre učiš četrdeset sati. Smatram da je svako od nas efkikasniji kada oseti pritisak. Volim tako da radim i tu dajem maksimum. Njena popularnost mi pomaže."

A na pitanje da li mu je smetalo kada je bio mali, ističe:

"Svako od nas voli da bude u centru pažnje. Naravno da mi ne smeta, ni lično ni poslovno, kad izađeš na binu, to je neki osećaj koji te obuzme, najčistije uživanje, nebitno ko je iza tebe i šta je, ti u tom trenutku uživaš maksimalno."

Tekst: A.I.

Izvor: Blic