Megan Markl se pojavila 9. jula 2018. godine u palati Sent Džejms u Londonu gde je održana ceremonija krštenja princa Luisa Alberta Čarlsa. Svetska javnosti, a posebno njen modni deo, čekala je da vidi kakvu će haljinu poneti vojvotkinja od Saseksa poneti i ovo je njen izbor. Megan je ovog puta izabrala atraktivniju boju i kroj, dok je princeza Kejt ponovo izabrala konzervativan modni stil i obukla belo!

Megan koju na slici vidite sa besprekorno elegantnim princom Harijem, pojavila se u jednostavnoj zelenoj haljini, sa šeširom u istoj boji i sa osmehom na licu.

PROČITAJTE JOŠ: SVAĐA NA INTERNETU - KOJA ENGLESKA PRINCEZA IMA LEPŠU HALJINU: Kejt Midlton i Megan Markl u belim haljinama, a žene širom sveta su poludele (FOTO)

Megan je posegla za jednostavnim modnim rešenjima koji je upravo njegova boja, ma koliko se činila neupadljivom, pretvorila u efektno izdanje.

A reč je o modelu Ralfa Lorena koji je sinonim jednostavnosti i elegancije, Megan je na krštenju pokazala i da je sve veštija u biranju šešira, kao i da ih dobro usklađuje sa odećom.

PROČITAJTE JOŠ: MEGAN MARKL U SEKSI IZDANJU, A U OVOME JE PRVI PUT VIDIMO: nećete verovati kakvu je haljinu obukla engleska princeza (FOTO)

Posle venčanice modne kuće "Živanši", pastelnoroze haljine ali i žute toalete, Megan se pojavila u tako prigušenoj boji! Očekivali ste mnogo od nje, da li vas je razočarala?

Krštenje je bilo i prilika da se Megan i Hari, nakon venčanja u maju 2018. godine u Vindzoru, ponovo sretnu sa nadbiskupom od Kenterberija.

Kliknite OVDE da vidite slike Meganine haljine i šešira u galeriji!

Tekst: J. M.

Izvor: Žena Blic

LepaiSrecna Svi su sa nestrpljenjem čekali da vide kakavu haljinu će obući Megan Markl za ovaj važan dan, a njen izbor je šokirao mnoge!