Aleksandra Prijović i Filip Živojinović venčali su se 21. juna 2018. godine, a mladenci se pre venčanja okupljaju u kući Lepe Brene i Bobe Živojinovića, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVENI SVI DETALJI O PRIPREMI SVADBE ALEKSANDRE PRIJOVIĆ I FILIPA ŽIVOJINOVIĆA: evo kakva će hrana biti poslužena, a luksuzna dekoracija će vas šokirati (FOTO + VIDEO)

Majka Aleksandre Prijović Borka Mihajlović stigla je u porodični dom Živojinovića na Bežanijskoj kosi u društvu Filipove majke Zorice Nakić.

Pevačicina majka je za ovu priliku obukla dugačku bež haljinu sa bež sandalama, a verovatno će posle crkvemnog venčanja promeniti haljinu.

Kliknite OVDE da pogledate kako na svadbi izgleda majka Aleksandre Prijović!

PageBreak

Kada je stigla ispred kapije, Aleksandrina majka nije mogla da se suzdrži pa je zaplakala.

PROČITAJTE JOŠ: ALEKSANDRA PRIJOVIĆ ODBILA DA ISPOŠTUJE 2 VAŽNA SRPSKA OBIČAJA: nećete verovati šta Filip Živojinović neće moći da uradi na svadbi (FOTO)

PROČITAJTE JOŠ: NAJLUKSUZNIJA SVADBA U SRBIJI: pogledajte kako su Lepa Brena i Boba ukrasili dvorište i kuću za svadbu najstarijeg sina (FOTO)

Takođe, mlada Aleksandra Prijović stigla je  rendž roveru na Bežanijsku kosu, zajedno sa sminkerima i freizerima. Aleksandra nije stigla u venčanici, već će se obući u kući

Izvor: Lepa & srećna