Samo nekoliko sati nakon porođaja, Kejt Midlton napustila je ekskluzivno  krilo Lindo u bolnici Svete Marije, gde je 23. aprila 2018. godine donela na svet svoje treće dete, piše Lepa & Srećna.

VIŠE O POROĐAJU PROČITAJTE OVDE...

Svoj prvi poklon britanskoj javnosti, medijima i celim svetom novorođeni princ izveo je već rano popodne, u naručju majke i pratnji oca Vilijama koji je na kratko danas napustio bolnicu i doveo decu da vide malog brata.

Mediji su s pažnjom ispratili njegov povratak, a pažnja je - kao i obično - pripala maloj princezi Šarlot koja izuzetno liči na svoju prabaku, kraljicu Elizabetu.

Ona i princ Džordž, inače, danas nisu imali nikakve promene u svom dnevnom rasporedu - dečak je bio u školi, a Šarlot u vrtiću i, kako je javljeno, nisu skratili svoj boravak tamo mada je mama Kejt rano jutros dobila trudove i stigla u bolnicu.

Ubrzo po dolasku kraljevske porodice u krilo Lindo, pred medijima se pojavila i sama Kejt.

KAKVU JE HALJINU ODABRALA ZA OVAJ VAŽAN TRENUTAK, POGLEDAJTE NA SLEDEĆOJ STRANICI!

PageBreak

Kejt je izgledala besprekorno, svežeg tena i blistavog osmeha, a princ Vilijam je došao u poluopuštenoj modnoj kombinaciji - sakou i pantalonama, ali bez kravate i otkopčane kragne.

PROČITAJTE JOŠ: DA LI ĆE NOVI ENGLESKI PRINC NASLEDITI KRALJEVSTVO: evo šta u redu za presto menja treća beba Kejt Midlton (FOTO)

Nikome nije promaklo da je crvena haljina sa belim okovratnikom, inače kreacija njene omiljene dizajnerke Dženi Pakam, neverovatno slična onoj haljini u kojoj je pokojna princeza Dajana izašla iz bolnice kad je rodila princa Harija, 1984. godine.

Ista crvena nijansa, duži rukavi, porub ispod kolena i širok, za Kejt neuobičajeno komotan kroj, očigledan su znak sećanja i nežne uspomene na pokojnu baku, Lejdi Di, koja bi danas bila tako ponosna na novorođenog princa.

KAKO JE IZGLEDALA LEJDI DI ODMAH NAKON POROĐAJA SA PRINCOM HARIJEM, POGLEDAJTE NA SLEDEĆOJ STRANICI!

PageBreak

Ovo nije prvi put da Kejt podseti nekim detaljima na princezu koju su i Britanci i ceo svet toliko voleli, pa su prvi komentari i nežni i setni - na Tviter i Fejsbuk profilima rojalistički orijentisanih sajtova mnogo je poruka u stilu "srca se tope", "oči pune suza", i tome slično. 

PROČITAJTE JOŠ: Kejt Midlton rasplakala celu naciju: tijara Ledi Di ponovo ugledala svetlost dana (FOTO)

Cela kraljevska porodica već je uputila tople čestitke ponosnim roditeljima.

Inače, prva je o rođenju nove bebe Kembridž (kako je zvanično prezime Kejt i Vilijam) bila obaveštena kraljica Elizabeta koja je pre dva dana proslavila 92. rođendan! Ovo je njeno šesto praunuče, a iz palate je stigla i njena zvanična izjava da je "Njeno kraljevsko visočanstvo očarano"! Susret prabake i novog britanskog prestolonaslednika - šestog u redu za tron - planira se već za sutra!

KAKO IZGLEDAJU BEBA I KEJT ODMAH POSLE POROĐAJA, POGLEDAJTE U GALERIJI SLIKA!

Za savršen izgled Kejt Midlton sigurno se pobrinula i njena zvanična stilistkinja Nataša Arčer koju su paparaci ulovili kako sredinom prepodneva napušta bolnicu Svete Marije.

PROČITAJTE JOŠ: PORODILA SE KEJT MIDLTON: nećete verovati koga je engleska princeza povela na porođaj pored svog muža (FOTO)

Vojvotkinja od Kembridža je nosila svoje omiljene modne dodatke - verenički prsten koji je svojevremeno izabrala Lejdi Di, kao i jednostavne minđuše. Uobičajene salonke sa visokom petom nisu izostale ni ovog puta!

Izvor: Lepa & Srećna

LepaiSrecna Prve slike bebe i Kejt Midlton nakon porođaja!