Pre devet godina, širom su otvorena vrata UŠĆE Shopping Centera, kroz koja su kupci ulazili i nastavili da dolaze, nekada sami, nekad sa društvom, ali uvek jednako zadovoljni zbog čega možemo da kažemo da je ovaj šoping centar pretvoren  – u mesto za sve želje.

Otvorivši vrata novog šoping centra, otvorena su i mnoga druga vrata: neka od njih su vodila do otkrivanja sopstvenog stila, druga kroz carstvo ukusa različitih svetskih kuhinja, od azijske do italijanske. Pokrenut je svet avantura, zabave i novih tehnologija koje ih prate. Na mala vrata, i to bioskopska, neki su po prvi put odgledali balet.  

Za 9. rođendan Ušća, otvaramo još jedna nova vrata, i to na sasvim drugom kraju sveta. U znaku rođendanskog broja 9, pravo iz Ušća možete da otputujete 9000 kilometara dalje - u Tokio! Tu je i prilika da doživite više zabave, druženja i odličnog provoda uz 909  instant šoping vaučera - jer kakav bi to rođendan bio bez poklona?

Nakon devet godina rada, UŠĆE Shopping Center je postao nezaobilazna tačka susreta i novi centar grada, koji kroz raznovrsni sadržaj, nudi inspiraciju svim generacijama. Više miliona posetilaca iz zemlje, regiona i inostranstva je u proteklih devet godina, osim u vrhunskom šopingu, uživalo i u brojnim aktivnostima, koncertima, izložbama, predstavama ali i humanitarnim akcijama u kojima smo zajedničkim snagama pomagali onima kojima je to bilo najpotrebnije.