Publika širom sveta jedva čeka da pogleda novi američki film o ljubavi princa Harija i princeze MeganMarkl, ali Engleska je potpuno razočarana i šokirana ovom dramom, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: OVO JE KUĆA U KOJOJ ĆE ŽIVETI MEGAN MARKL I PRINC HARI POSLE VENČANJA: zavirite u romantičnu kućicu za mladi kraljevski par (VIDEO + FOTO)

U filmu glume glumci koji liče na kraljevskipar, a mnogi su se iznenadlili kada su videli trejler od 20 sekundi kao najavu za premijeru filma. Naime, film je proizvod američke medijske kuće Lifetime, a Kraljevsko društvo Velike Britanije ističe da ovaj film narušava ugled kraljevske porodice i ismejava Megan i Harija.

Cela zbrka je nastala jer su u filmu prikazane scene na kojima se par strasno grli, ljubi, pa čak leže nagi u krevetu pokriveni samo jednim čaršavom. 

PROČITAJTE JOŠ: TUGA IH JE POVEZALA, A ONDA SU SE ZALJUBILI: otkrivena tajna o tužnom detinjstvu i ljubavnoj priči princa Harija i Megan Markl (FOTO)

Planirano je da film bude prikazan 13. maja, samo 6 dana pre venčanja, a kako će Megan i Hari reagovati na njegovu premijeru ostaje da vidimo.

Izvor: Lepa & srećna