Verenica princa Harija i buduća engleska princeza MeganMarkl (36) proslavila je devojačko veče, ali mnogi su se iznenadili kada se dve osobe nisu pojavile na njenom slavlju, piše Lepa & srećna.

Megan je proslavila devojačko veče u odmaralištu sa pet zvezdica, ali lokacija je sačuvana u tajnosti zbog bezbednosnih razloga. Mnogi su se začudili zašto se majka nove engleske princeze nije pojavila, već je ostala u Los Anđelesu.

PROČITAJTE JOŠ: KEJT MIDLTON I MEGAN MARKL PRVI PUT ZAJEDNO U ELEGANTNIM HALJINAMA: jedna haljina je za 15 puta skuplja, a koja je vama lepša? (FOTO)

Sa druge strane, svi se pitaju zašto Kejt nije bila na zabavi, pa su se preko noći Internetom proširile različite glasine. Međutim, sve ukazuje na to da je Kejt u sedmom mesecu trudnoće i da treba vikend da provede odmarajući se. 

Devojačkoj večeri su prisustvovale mnoge poznate ličnosti i prijateljice Megan i princa Harija, a jedna od njih je dizajnerka i princezina najbolja drugarica Miša Nonu.

PROČITAJTE JOŠ: ENGLESKA KRALJICA PRIZNAJE SAMO OVAJ KOLAČ: ovo će biti glavna torta na venčanju princa Harija i Megan Markl

Fotografija i detalja sa proslave još uvek nema, ali se nadamo da će se uskoro na društvenim mrežama pojaviti slike i da ćemo videti kako se Megan obukla za svoju zabavu.

Izvor: Lepa & srećna