"Kažu da svaka priča traži svoje reči... " svi se sećamo ovog dijaloga iz omiljenog filma "Nebeska udica", dok cela Srbija traži reči da izrazi tugu zbog gubitka voljenog glumca.

PROČITAJTE JOŠ: OPROŠTAJ OD VOLJENOG GLUMCA: preminuo Nebojša Glogovac

Glumac Nebojša Glogovac (48) preminuo je 9. februara 2018. godine ujutru, nezvanično je potvrđeno "Blicu" u Institutu za onkologiju.

Glogovac je pre 10 dana hitno primljen u Institut za onkologiju. Tada su mediji pisali da je čuveni glumac teško bolestan i da je njegovo zdravstveno stanje ozbiljno.

Mediji su pratili vesti o zdravstvenom stanju voljenog glumca i svi su željno iščekivali novosti o tome kako podnosi terapije. Kolege su se nadale njegovom povratku na film, naročito pošto je već jedan scenario bio spreman za njega.

"Bure baruta”, “Ubistvo s predumišljajem”, “Vukovar jedna priča”, “Do koske”, “Nebeska udica”, “Munje”, “Kad porastem biću Kengur”, “Klopka”… samo su neki od filmova iz bogatog opusa glumca Nebojše Glogovca.

Slavni glumac je često igrao teške i dramatične uloge, a jedna od najdirljivijih je svakako scena iz filma "Nebeska udica"!

Pogledajte scenu po kojoj će se Srbija zauvek sećati Nebojše Glogovca!

Izvor: Lepa & srećna/Blic