Članovi porodice Bosiljčić ovih dana uživaju na Zlatiboru, gde se odmaraju od brojnih poslovnih obaveza i provode najlepše porodične trenutke

PROČITAJTE JOŠ: IVAN BOSILJČIĆ OTKRIO TAJNE IZ PROŠLOSTI: nećete verovati kako je popularni srpski glumac zarađivao novac na studijama (FOTO)

Upravo tokom porodičnog zimovanja Jelena i Ivan dočekali su dan koji za njih ima veoma posebno značenje.

Naime, poznati supržnici danas svojoj mezimici Nini proslavljaju šesti rođendan, a ponosna mama sa javnošću je podelila simpatičnu fotografiju sa zimovanja uz koju je napisala i dirljivu poruku upućenu ćerkici

- Danas nam je divan dan, nasoj Nini srećan 6. rođendan! Duso nasa uvek nam budi zdrava i vesela! A na Zlatiboru zimska idila - napisala je Jelena uz objavljenu fotografiju koja je za kratko vreme prikupila pregršt lajkova, a čestitke fanova ne prestaju da pristižu.

Kliknite OVDE da pogledate fotografiju Ivana Bosiljčića sa ćerkom Ninom na proslavi rođendana!

PageBreak

Ivan je na svom Instagram nalogu podelio fotografiju sa ćerkom i pokazao koliko je srećan zbog rođendana svoje mezimice.

Ne sumnjamo da je porodica uživala u slavlju, a njihovi pratioci na društvenim mrežama željno iščekuju nove fotografije sa proslave.

PROČITAJTE JOŠ: NIKO NIJE OČEKIVAO DA ĆE JELENA TOMAŠEVIĆ OVO OTKRITI O SVOM BRAKU: da li se lepa pevačica svađa sa suprugom Ivanom Bosiljčićem? (FOTO)

Prilagođeno sa: Glossy