Rođendanske čestitke ispunjavaju Instagram profil popularnog glumca Ivana Bosiljčića svakog januara, pa je tako i danas, piše Lepa & Srećna. Najveći broj fanova poželeo mu je lep dan u krugu porodice, a među komentarima našle su se i čestitke na ruskom jeziku!

PROČITAJTE JOŠ: JELENA TOMAŠEVIĆ OBJAVILA DIVNU PORODIČNU SLIKU: evo kako Ivan Bosiljčić uživa u zagrljaju svoje ćerke (FOTO)

Ivan je, naime, dugo snimao u Moskvi, ali i u drugim krajevima Rusije i vrlo je ponosan što je dobio ulogu u TV seriji "Hotel Rusija" koja će se emitovati na prvom kanalu ruske nacionalne televizije.

Zato će, uz svoj rođendan 15. januara i rođendan ćerkice Nine 26. januara, Bosiljčić imati još jedan razlog za slavlje - veliku premijeru ovog TV serijala.

PROČITAJTE JOŠ: JELENA TOMAŠEVIĆ I IVAN BOSILJČIĆ DRŽE DO SRPSKE TRADICIJE: evo kako je omiljeni srpski par odlučio da vaspitava ćerku Ninu (FOTO)

Kako je izjavljivao za medije, poznati TV i filmski glumac vrlo se raduje što je svedok povratka Rusije a tamo je sreo vrlo zanimljive ljude s kojima, kako kaže, imamo mnogo toga zajedničkog. Otuda ne čudi serija prelepih fotografija kojima je u prethodna dva dana ukrasio svoj profil i čestitao pravoslavnu Novu godinu - uz suprugu Jelenu Tomašević i ćerkicu Ninu, treća ljubav u njegovom životu je - na ovim slikama!