Da vaš ljubimac ne bi izgrebao sav nameštaj po kući, tepih, pa i vas same, neophodno je da uvek ima uredne nokte. Do sada nije bilo tako jednostavno skratiti psu ili mački nokte bez drame i nervoze, ali pojavilo se nešto što će vam konačno skratiti ove muke – pogledajte OVDE o čemu je reč!

Pojavilo se nešto čemu će se radovati i vlasnici pasa i mačaka, a i sami ljubimci – PET PEDICURE Pedikir za pse! Izgleda vrlo slično ženskim električnim turpijama za nokte i dizajniran je tako da ga je vrlo lako držati i raditi njim. Turpija na vrhu je dovoljno jaka da možete da sredite i odstranite onoliko nokta koliko je potrebno, a ipak dovoljna blaga da vašem psu ili mački neće biti ni malo neprijatno, šta više. Danas je OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete kupiti po NIKAD NIŽOJ CENI od samo 650 rsd! 


U pakovanju dolazi 1 aparat za turpijanje i 3 nastavka. U aparat se stavljaju baterije koje NE dolaze u pakovanju (2 x AA). Pogledajte u sledećem videu kako radi:

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i poručite pedikir set po HIT CENI! Poručite online 00-24 OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.